Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek,dit kan telefonisch op het nummer 0473 977 366 of per e-mail info@ndnsystems.be - BE1007 816 241 vergund door IBZ voor camera en alarm

Alarmsystemen

Alarmsystemen 2020-06-10T15:18:42+02:00

Wij installeren alarmsystemen, bekabeld of draadloos op basis van een volledige risicoanalyse.
Wij helpen u graag het juiste alarmsysteem te selecteren met de optimale inplanting van detectoren, contacten op ramen en deuren, paniekknop enz.

ANALYSE

U kent uw gebouw het beste. Daarom verenigen wij bij het installeren van inbraak- en beveiligingssystemen uw eisen met onze expertise. Op basis van onze uitgebreide risicoanalyse werken wij tot in de kleinste details een beveiligingsconcept voor u uit.
Wij installeren een alarmsysteem volledig op maat en in functie van uw behoeftes, bij zowel particulieren als ondernemingen.

BEVEILIGING OP MAAT – BEKABELD, DRAADLOOS OF HYBRIDE

Je hebt keuze uit verschillende types alarmsystemen, elk met eigen voordelen en bijzonderheden.
De keuze voor het type alarmsysteem zal voornamelijk bepaald worden door enkele kenmerken van uw woning of bedrijfsgebouw en de vereiste functionaliteiten van het systeem. De oppervlakte en ligging van het gebouw of terrein, aantal toegangen, … deze kenmerken spelen hierbij allemaal een rol.

ONDERSTEUNING EN JAARLIJKS ONDERHOUD

Wij zorgen ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks nazicht en onderhoud van uw alarmsysteem.
Hierbij wordt voorzien in het volledig testen van het systeem alsook het reinigen van detectoren en vervangen van batterijen wanneer nodig. Indien u opteert voor een onderhoudscontract op jaarbasis, kan u bij technische problemen steeds rekenen op een snelle interventie.
Ook bieden wij een onderhoudscontract aan voor uw camerabewaking

Op zoek naar een alarmsysteem voor het beveiligen van uw woning, handelszaak of bedrijfsgebouw?

VOOR VRAGEN OF ADVIES BEL ONS: 0473/977 366

AJAX ALARMSYSTEMEN

AJAX alarmsystemen worden zonder enige structurele ingrepen geïnstalleerd.
Alle componenten zijn reeds in de fabriek geconfigureerd en zijn klaar voor installatie.

BEKIJK DE AJAX ALARMSYSTEMEN

MOBEYE ALARMSYSTEMEN

MOBEYE alarm-en beveiligingsproducten richten zich op de veiligheid voor mensen, door op afstand eigendommen, bezittingen en apparaten te bewaken en te regelen.

BEKIJK DE MOBEYE ALARMSYSTEMEN