Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek,dit kan telefonisch op het nummer 0473 977 366 of per e-mail info@ndnsystems.be - BE0845 927 892 vergund door IBZ voor camera en alarm

Perimeter Beveiliging

Hou de dreiging ver van uw bezit

Perimeter Beveiliging 2020-06-10T15:22:54+02:00

Het is een noodzakelijke aanvulling voor uw gebouwbeveiliging en zorgt niet enkel voor vroegtijdige detectie maar levert ook kostbare tijdswinst voor interventie. Het kan uw buitenterrein beveiligen omwille van het belang van de aanwezige installaties of goederen.  Het kan ongewenste indringers en zelfs nieuwsgierigen behoeden voor gevaren op een terrein.

Naast bewegingssensoren of detectoren op de omheining vormen thermische camera’s een uitstekend alternatief voor perimeter beveiliging. Thermische camera’s leveren geen visuele interpreteerbare beelden op voor identificatie van mogelijke daders. De beelden beperken zich tot het weergeven van een ‘hittebron’ in een grijs veld. Op deze manier detecteren de thermische camera’s feilloos het betreden van een bepaalde zone.
Hierdoor dienen de thermische camera’s steeds gekoppeld te zijn met standaard camerabewaking. De gewone camera’s zorgen voor beelden ter verificatie van de gebeurtenissen door jezelf, de nachtwaker of iemand anders. Deze beelden kan je – mits de juiste kwaliteit –gebruiken voor identificatie.

Perimeterdetectie heeft tal van verschijningsvormen o.a.:

  • Hekwerkbeveiliging

  • Velddetectie

  • Muur- of dakdetectie

Wenst u persoonlijk advies voor uw perimeter beveiliging? Wij helpen u graag verder

VOOR VRAGEN OF ADVIES BEL ONS: 0473/977 366