Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek,dit kan telefonisch op het nummer 0473 977 366 of per e-mail info@ndnsystems.be - BE0845 927 892 vergund door IBZ voor camera en alarm

Camerabewaking

Een extra oogje in het zeil met onze camerabewaking!

Camerabewaking 2020-07-01T12:24:02+02:00

VIA UW PC/MAC/TABLET OF SMARTPHONE

Wij verbinden uw camera’s met uw thuis- of bedrijfsnetwerk d.m.v. software die wij op uw pc/mac/tablet en/of smartphone installeren zodat u ook vanop afstand uw camera’s kan bekijken.
Dus ook wanneer u niet thuis bent kan u een oogje in het zeil houden.

THERMISCHE CAMERA’S

Een intelligente thermische camera detecteert – ook bij duisternis of slechte weersomstandigheden
– elke ‘warmtebron’ in een nauwkeurig afgebakende zone. De camera merkt op die manier de aanwezigheid van bijv. een sluipende persoon op. Dankzij geavanceerde videoanalyse is het zelfs mogelijk om voertuigen en mensen van regen, bladeren, dieren of andere bewegende objecten te
onderscheiden. Hierdoor wordt een betrouwbare én vroegtijdige detectie van oa. inbraakpogingen gegarandeerd. De thermische camera richt zich uitsluitend op de alarmering. In combinatie met gewone bewakingscamera’s heb je zo een totaaloplossing met alarmering én verificatie.

Afhankelijk van uw budget en van de vereiste beeldkwaliteit stellen wij u aangepaste digitale camera’s (IP-camera’s of HDCVI camera’s) voor. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring krijgt u het juiste advies voor cameratype en lens. Bij nieuwe installaties wordt er bijna altijd gekozen voor
digitale IP camera’s. Ook kunnen wij uw oude, bestaande camerabewaking vervangen door HDCVI- camera’s met behoud van de bestaande coaxbekabeling, waardoor u toch kan genieten van een hogere resolutie en betere kwaliteit. Op die manier is uw eerdere investering niet voor niets geweest.

IP-camera’s zien wat jij niet altijd kan zien. Ze zorgen ervoor dat je met een gerust hart je woning of bedrijf kan achterlaten.
Camerabewaking is niet alleen nuttig tijdens inbraken, maar ook preventief en achteraf.

Wist je dat de kans op een misdrijf met 400% lager is in woningen met een camera- en detectiesysteem!

KIEZEN VOOR HET BESTE EN OPTIMALE OPNAMESYSTEEM

Wij werken met verschillende soorten en types opnamesystemen zoals HDCVI-recorders en IP-recorders… Afhankelijk van het aantal camera’s kunnen wij u helpen en begeleiden om het meest passende opnamesysteem te kiezen. Hierbij rekening houdend met uw behoeften en wensen.

Bij een overname van oudere coaxsystemen, kunnen wij uw kabels gewoon hergebruiken met onze HDCVI-recorders. Op die manier dient u geen onnodige investeringen te doen.

AANGIFTE CAMERABEWAKING

Door nieuwe regels voorzien door de Europese verordening inzake gegevensbescherming (GDPR), van toepassing sinds 25 mei 2018, is een nieuw aangiftesysteem (www.aangiftecamera.be) ontwikkeld waarbij de verantwoordelijke voor de verwerking van camerabeelden de mogelijkheid
heeft te voldoen aan deze verplichting.

Op zoek naar een bewakingscamerasysteem voor het beveiligen van uw woning, handelszaak of bedrijfsgebouw?

VOOR VRAGEN OF ADVIES BEL ONS: 0473/977 366