Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek,dit kan telefonisch op het nummer 0473 977 366 of per e-mail info@ndnsystems.be - BE1007 816 241 vergund door IBZ voor camera en alarm

Werfbeveiliging

Op zoek naar een manier op jouw werf te beveiligen?

Werfbeveiliging 2020-06-10T15:30:00+02:00

NDNSystems neemt al uw zorgen weg inzake werfbeveiliging.
Dankzij onze werfbeveiligingskast zorgen wij ervoor dat al uw goederen op de werf in een oogwenk beveiligd zijn met onze camerasystemen. Wanneer er gereedschap en of materiaal van de werf zou verdwijnen kan u simpelweg met onze software uw beelden gaan downloaden van het opnamesysteem.

Veel bedrijven zoeken naar een oplossing voor het beveiligen van hun al dan niet omheind buitenterrein. Deze beveiliging moet potentiële inbrekers afschrikken en verhinderen om ongezien de bedrijfsgebouwen te benaderen. Mogelijk staan ook op het bedrijventerrein waardevolle voertuigen of machines. Met een combinatie van elektronische beveiligingstechnieken garanderen we een totaaloplossing voor het bewaken van werven. Uw goederen op de werf zijn in een oogwenk beveiligd met onze camerasystemen.

Ook uw personeel en derden die op de werf langskomen springen met meer respect om met uw investering, uw materiaal, uw centen!

Werfbeveiliging op zijn best!

Deze beveiligingskast kan op elke werf op een andere locatie geplaatst worden. U heeft enkel 220V als spanning nodig om deze aan te sluiten. De kast is voorzien van een opnamesysteem met een harde schijf voor een capaciteit van ongeveer 10 dagen opname.

Alsook zorgt een 3g draadloze router voor het doorsturen en raadplegen van de live beelden op uw smartphone pc en of ipad. Enkel een simkaart van een mobiele operator is noodzakelijk.

De 3 Dome camera’s kunnen 180 graden gedraaid worden en ten elke tijde gericht worden naar gelang de noodzaak ervan. Kortom, werfbeveiliging kent voor ons geen enkel geheim.

Werfbeveiliging oplossing

image 1

image 1

image 1

Advies nodig inzake werfbeveiliging? Wij helpen u graag verder

NDNSystems geniet een jarenlange ervaring in het beveiligen van werven. Onze specialist neemt graag met u de verschillende mogelijkheden door en biedt u een oplossing aan.

VOOR VRAGEN OF ADVIES BEL ONS: 0473/977 366