Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis adviesgesprek,dit kan telefonisch op het nummer 0473 977 366 of per e-mail info@ndnsystems.be - BE1007 816 241 vergund door IBZ voor camera en alarm

Branddetectie

Branddetectie 2020-06-10T15:24:13+02:00

Door het installeren van een brandbeveiligingssysteem wordt u door een brandalarm op tijd gewaarschuwd wanneer er brand uitbreekt. Branddetectie én alarmsystemen zullen sneller een beginnende brand ontdekken. Op die manier kunnen we ongevallen en schade door brand voorkomen.

NDNSystems heeft een assortiment aan branddetectoren. Hieronder een kort overzicht:

  • Optische detectoren:  dit is de meest toegepaste detectiemethode, met bevredigende resultaten. De melders detecteren snel een beginnende brandhaard. Activatie van het alarm als een lichtstraal door rook wordt onderbroken.

  • Thermische detectoren: deze detectoren reageren niet op licht maar op de temperatuurstijging die een brand veroorzaakt. Deze melders zijn heel geschikt voor keuken en garages, waar rookmelders vaak een vals alarm geven.

  • Multicriteria-detectoren: een combinatie van een optische en een thermische detector. Wanneer een van de twee detectiemethodes een brand waarneemt, wordt de gevoeligheid van de detector automatisch verhoogd.

  • Beam rookmelders: De samenstelling van de lucht wordt hier geanalyseerd met behulp van een actieve IR-lichtstraal. Een alarm wordt doorgegeven bij rookontwikkeling

KOPPELING MET ALARMSYSTEEM

Branddetectoren van onze brandbeveiliging kunnen worden gekoppeld aan een nieuw of bestaand alarmsysteem.

NDNSYTEMS biedt zowel brandbeveiliging voor woningen als voor bedrijven aan.

Wenst u persoonlijk advies voor uw brandbeveiliging? Wij helpen u graag verder

VOOR VRAGEN OF ADVIES BEL ONS: 0473/977 366